Skateboard og bøker

22. mai kl 11.30 kommer Fritjof Krogvold og Arild Rossebø og forteller om skriving, skating og mye annet. Det er noen få plasser igjen. Påmelding.
Hva
  • Barn 10+
  • Fana filial
  • barn og ungdom
Når 22.05.2012
fra 11:30 til 12:40
Hvor Fana filial
Navn, kontaktperson
Telefonnummer, kontaktperson 55 561147
Legg hendelse til i kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Fritjof Krogvold og Arild Rossebø er to skatere som også er veldig glad i å skrive og lese. Fritjof har skrevet faktaboka "Skating - alt om rullebrett", i den kan du lese om innføring i rullebrettets verden og skatehistorikk, teknisk informasjon, konkurranser og mye annet. Boka gir deg veldig lyst til å skate! I tillegg er det mange flotte bilder og triks, du får se hvordan du kan gjennomføre triksene. Arild har skrevet en fortellingsbok og den er gøy og ganske lett å lese. Den handler om David. Han driver med fotball, men trives ikke så veldig godt med det. David og en kamerat blir nysgjerrige på å utforske skating, og ser litt på de som skater på den store rampen i nærheten av fotballbanen. David vil skaffe seg et brett og prøve! Boka heter "David skater".

Leseglede og nysgjerrighet rundt bøker og litteratur er noe bibliotekene liker å jobbe med, og vi har derfor invitert skaterne Fritjof og Arild til å komme på biblioteket for å snakke om bøkene sine og samtale i lag. De skal besøke både hovedbiblioteket og flere av filialene våre. Desverre har vi ikke plass til alle som har lyst til å komme og høre på dem, men vi skal streame det "live" når de er her! Så hvis du eller klassen din har tilgang på en datamaskin med riktig programvare så kan besøket ses over nettet. Det fritjof skaterskjer onsdag 23. mai klokka 10.

 

 

Publisert 30.04.2012, sist endret 06.06.2012 - 08:41
Side-alternativer

Foto: Martin Vadet; Mari-Louise Uldbæk Stephan