Jone anbefaler tv-serier

Jone gir oss et lite innblikk i hans varierte tv-serieutvalg. Med kategoriene drama, spenning og humor, har disse tv-seriene noe for de fleste.

In Treatment er en dramaserie som følger psykologen Paul Weston i hans daglige konsultasjoner av et knippe pasienter, samt hans egne timer som pasient for hans psykologkollega og mentor, Gina. I løpet av seriens 43 episoder bindes karakterene sammen på kryss og tvers av pasient- og legegrenser, noe som fører til videre forviklinger.

Den første sesongen i denne serien er 43 episoder à 25 minutter hver, noe som gjør dem lett å porsjonere ut over en ellers travel uke. Hver episode befinner seg innenfor en konsulenttime, enten med Paul som psykolog med en pasient, eller med Paul som pasient for Gina.

The Wire tar oss med til gatene i Baltimore, USA. Etter at arrestasjonen av en lokal smågangster fører til god informasjon om byens narkohandel, settes etterforsker James McNulty på saken. Det som allerede er en både vanskelig og farlig jobb blir videre problematisert da McNulty oppdager at han har motstandere ikke bare hos narkolangerne, men også innenfor politistyrken.

Serien er på 13 episoder, og følger personer både innenfor politistyrken og narkotikamiljøet. Gjennom McNulty får man oppleve problemene innenfor politiets egen organisasjon, mens D'Angelo Barksdale gir oss et syn på narkotikamiljøets egne konflikter. «Denne serien gir deg et sterkt og realistisk innblikk i hvordan narkotikahandelen fungerer», ifølge Jone - «og hvilke utfordringer politiet står ovenfor når det kommer til å bekjempe denne type ulovligheter».

Bored to Death er en komiserie fokusert rundt forfatteren Jonathan Ames. Med et ødelagt forhold og en visnende forfatterkarriere bak seg, tar Jonathan inspirasjon i bøkenes verden og bestemmer for å prøve seg som privatdetektiv. Gjennom nettstedet Craig's List averterer han for sine tjenester, og han får snart sine første oppdrag.

Følg Jonathan i hans desperate forsøk på å løse saker han ikke er kvalifisert til å løse i denne morsomme serien, som er på åtte episoder per sesong.

 

Publisert 27.03.2012, sist endret 24.04.2012 - 10:41
Side-alternativer
Kategorier: