Spilltips og nye spill

Her finner du tips, anmeldelser og omtaler av spill og informasjon om nyinnkjøpte spill.

Nytt år, nye spill?

Nok et nytt år er kommet, som betyr at det er på tide med nye spill. Men hva er det som møter oss i 2016? Dette er mine topp 10 mest forventede spill som (forhåpentligvis) kommer i 2016!

Helene_64

Helene: Lever for rollespill og åpne verdener. "Er der magi? Jeg liker magi."


 

Da er det vel bare å sette i gang!
1. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (februar 2016)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Etter avslutningen av manga-serien Naruto, er det fint at det fortsatt kommer spill og anime. Ultimate Ninja serien er et godt fighting- og adventurespill, som inkluderer mer enn 80 karakterer (i hvert fall i den forrige) fra det store universet som hører til Naruto.


2. The Legend of Zelda for WiiU (en gang i 2016)The Legend of Zelda for WiiU

Et av problemene med WiiU var at det ikke var mange store titler klare når de lanserte konsollen. Sakte, men sikkert har de fikset dette med Super Mario spill, Super Smash bros., og nå kommer endelig Zeldaspillet som er laget for konsollen. Ikke mye er sagt om historien i spillet, bortsett fra at mye skal være over jordens overflate og at verdenen vil bli større enn noensinne.


Telltale Batman

3. Telltale Batman (en gang i 2016)

Telltale annonserte tidligere i fjor at de har i utvikling et Batman-spill. Etter å ha spilt deres Game of Thrones spill, så ser jeg virkelig frem til dette. Selv om de ikke har sagt noe om hva det skal handle om enda.

 


Pokemon GO

4. Pokemon GO (en gang i 2016)

Pokemon i real life? Vel, på en måte. Pokemon Go er et mobilspill for iOS og Android, som sammen med et armbånd kalt Pokemon Go plus skal gjøre at du kan oppdage pokemon rundt omkring i den virkelige verden og fange de. Ideen høres kjempekul ut, men vi får se hvordan dette blir i praksis, og om det vil fungere i Norge.


Mass Effect: Andromeda

5. Mass Effect: Andromeda (Q4 2016)

Mass Effect avsluttet historien sin om Shepard med et fantastisk godt laget spill. Når de så annonserte et fjerde spill så er det vanskelig å ikke bli litt skeptisk. Noen ganger må en serie bare få lov til å bli avsluttet. Jeg håper bare ikke dette blir ett spill for mye i Mass Effect-serien. Men, selv med min skepsis, ser jeg frem til hva BioWare kommer med denne gangen.


Rise of the Tomb Raider

6. Rise of the Tomb Raider (Win. Q1 & PS4 Q4 2016)

Denne her har jeg irritert meg over, spillet kom til Xbox nå i november, men jeg som spiller på PS4 må vente... Men jeg venter, og gleder meg til oppfølgeren av det eneste Tomb Raider spillet som jeg har virkelig likt! Det skal bli spennende å se hvordan hendelsene i det forrige spillet har påvirket Lara Croft og hva som skjer videre.


7. Final Fantasy XV (en gang i 2016)FF XV

10 år… i 10 år har dette spillet vært i produksjon, og jeg har ventet på det siden jeg spilte Final Fantasy XIII i 2009, i 7 år blir det at jeg har ventet på det som originalt ble kalt for Final Fantasy XIII-versus. Jeg er glad at de legger mye arbeid i det, at spillet ikke blir rushet som hos mange. Men nå er det kommet til det punktet hvor jeg håper det når opp til forventningene.

 

Valkyria: Azure Revolution

8. Valkyria: Azure Revolution (forventet 4Q av 2016 i Japan)

Valkyria-serien får endelig et nytt spill til konsoll! Det har tidligere kommet II og III til PSP, men nå kommer det et spill til PS4! For de som ikke har spilt noe av Valkyria, så er det et Real-time strategy og third-person shooter. Det er muligens et av de vanskeligste spillene jeg har spilt, men også et av de mest gledelige spillene å spille. Når du får det til, er det en fantastisk følelse å sitte igjen med. Valkyria var det spillet som introduserte meg til permanent death for non-story characters dine, som betydde at om du lot andre soldater stå stille i for mange runder, ville fienden til slutt drepe dem. Jeg gleder meg til å se hva serien vil ha å tilby i det neste spillet sitt!

Mirros edge 2

9. Mirror's Edge Catalyst (26. mai)

Mirror’s Edge var en ny opplevelse å spille. Et plattform-spill som ingen andre jeg hadde spilt før. Etter 8 år kommer Mirror’s Edge Catalyst, som er en reboot og går lengre tilbake i Faith sin historie og opprinnelse. Det skal bli interessant å se mer om Faith og den verden hun lever i.


Kingdom hearts III

10. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (en gang i 2016) / Kingdom Hearts III (well, who knows)

*sighs* Jeg ser en trend Square Enix… De siste spillene i Kingdom Hearts serien til å få en remastring. Som jeg gleder meg til, Kingdom Hearts for PS4! Er flott det, men... her er en idé, ok? Kingdom Hearts III? I 2016? Please?

Publisert 09.01.2016 av Helene Madsen
Et bre(d)tt utvalg av spill
Blogginnlegg

Et bre(d)tt utvalg av spill

Lei av Vri Åtten, Yatzy og junior-Geni? Går alle pengene dine til husleie, øl, nudler og SIB istedenfor Outland eller andre spillforretninger? Urommet har en schwær samling fete brett- og kortspill – kom på besøk og spill! Nå kan spill også lånes med hjem i 14 dager!

Publisert 28.11.2015 av Lasse Jørgensen
Velkommen til Brainz!
Blogginnlegg

Velkommen til Brainz!

pssst! psst! Hey! Look! Listen!

Publisert 10.10.2015 av Helene Madsen
Sensommergleder!
Blogginnlegg

Sensommergleder!

Om jordbruk, 3D og ormer.

Publisert 14.07.2015 av Per Vold
Moderne klassikere i sommerheten
Blogginnlegg

Moderne klassikere i sommerheten

Du har vært flink i det siste, kjære nettsurfer. Så flink, faktisk, at du har gjort deg fortjent til enda en spill-liste! Så ta på deg den virtuelle våtdrakten og sleng piksel-surfebrettet over skulderen – det er på tide med plaskete bademoro i sommerens sydenblå spill-lagune.

Publisert 22.06.2015 av Lasse Jørgensen
Best of '14: Revenge of the oppsummering
Blogginnlegg

Best of '14: Revenge of the oppsummering

Usikker på hva som var det beste spillet i 2014? Slapp av, len deg tilbake og la deg overøse av spillteamets endeløse visdom.

Publisert 19.01.2015 av Lasse Jørgensen
Dark Souls II
Tips og nytt

Dark Souls II

Lasse har besøkt kongeriket Drangleic og har ikke mye menneskelighet igjen. Men han har lært det viktigste - Praise the Sun!

Publisert 24.06.2014 av Lasse Jørgensen
Best of '13: Spillåret oppsummert
Blogginnlegg

Best of '13: Spillåret oppsummert

Spillgruppen har dykket dypt i tankebassenget og funnet frem til hver sin liste av favoritter fra året som var.

Publisert 18.12.2013 av Lasse Jørgensen
Spill: Uplifted
Blogginnlegg

Spill: Uplifted

Et spill laget for å forebygge lav selvtillit og nedstemthet.

Publisert 09.09.2013 av Per Vold
The Legend of Zelda - Twilight Princess
Tips og nytt

The Legend of Zelda - Twilight Princess

Den første gangen jeg satt på dette spillet og den velkjente Zelda-hymnen strømmet ut av høyttaleren, fikk jeg faktisk gåsehud. Jeg visste at dette kom til å bli bra!

Publisert 14.08.2013 av Janette Karin Kolbrek
Publisert 02.02.2013, sist endret 14.02.2013 - 14:20
Kategorier: