Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Charlotte Myrbråten last modified 2016-09-29T11:55:00+00:00
I samarbeid med Grafill stiller vi ut årets vakreste bøker.

I andre etasje på biblioteket, i det røde UNG-rommet har du mulighet til å se årets vakreste bøker 2012.

Øyvind Torseters bok Hullet ble kåret til den aller vakreste boken utgitt i 2012 og det prisbelønte designstudioet Yokoland dro i land syv priser, med Blæst design hakk i hel. Den høythengende Bokkunstprisen gikk til Per Dybvig, en av våre fremste og mest produktive bokillustratører.

Nå stilles alle de 41 vinnerbøkene ut på Bergen Offentlige Bibliotek.  En egen katalog med vinnerbøkene følger med, og det er de dyktige folkene i Your Friends som står bak både katalog og utstilling.

Hvert år arrangerer Grafill Årets vakreste Bøker. Målsettingen er å løfte den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre.

Velkommen inn!