Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
av trondbj — sist endret 2016-09-29T11:55:19+00:00
Så står det å lese på forsiden av hiphop-nettstedet kingsize.no. De følger opp med: "Med Lars Vaular og A-Laget i spissen, har Bergen seilt opp som en av Norges desidert mest interessante rapbyer, og til vår store glede står byens yngre garde nå klar for å ta Blodbyens arv videre."

Og en av dem de sikter til da er Jonas V. Jonas slapp sin mixtape 21 gram tidligere i høst, som gratis nedlastbar fil. Han har da også fått svært god mottakelse i så vel dagspresse som innad i miljøet.

Biblioteket fikk tillatelse fra Jonas til å rippe noen hard-kopier til utlån - i tillegg til at vi selvsagt har innlemmet ham i den stadig voksende lokalsamlingen vår.

For egen regning vil vi trekke frem også Preben Vetti alias Verk (med Peewee), Action og Sebastian Mascall alias Black. Alle å finne på Musikkavdelingen.

verk

Over: Verk

Under:Action

Action

Etter at det ovenstående ble skrevet var Jonas innom med et par litt stiligere hardkopier, PLUSS den helt ferske EPen fra Jonas V & Hkon: 0,1 tonn - Ung og tung, remixer av låter fra 21 gram - lagt ut som gratis nedlastbart album i begynnelsen av desember.

0,1 tonn

Som om ikke det var nok, fikk vi besøk av en fyr som heter Simon her om dagen, Simon Alejandro, og han driver også og lager musikk, og han dro opp tre kopier av sin Beats og rim - 14 rykende ferske låter. På plass i raphyllen nå!

Simon Snorkel

Vi har selvsagt også alt som veteranene A-Laget og Lars har vært involvert i, så det er bare til å komme og låne (eller lytte).

A-Laget

Lars