av Nettredaktør sist endret 2020-11-24T09:40:43+01:00
På grunn av korona-situasjonen i Bergen vil det kun være mulig med korte opphold i biblioteket. Du kan komme inn for å låne eller levere, men sitteplasser blir stengt og arrangementer blir avlyst. Hold avstand og bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre.

Hva gjelder nå?*

Biblioteket holder kun åpent for korte opphold i forbindelse med lån og innlevering. Det vil ikke være rom for annen aktivitet i biblioteket.

• Se hvilke åpningstider som gjelder.
  • Alle arrangement fremover blir avlyst/utsatt.
  • Det er ingen sitteplasser/leseplasser tilgjengelig på bibliotekene.
  • Det blir ingen bruk av pc-er og kopimaskiner og heller ikke mulig å lese aviser.

* Gjelder foreløpig frem til og med 6. desember.

Hvordan bestille bøker?

Du kan gå rundt og finne bøker på hyllene, men for å tilbringe minst mulig tid i biblioteket kan det være lurt å bestille på forhånd.

• Finn det du ønsker å låne med mobilappen Bibliofil eller Websøk
  • Velg henteavdeling og trykk ”bestill”. Så snart vi har gjort klart et ledig eksemplar, får du en hentemelding som SMS eller e-post.
  • Bruk hentenummeret til å finne bestillingen din på hentehyllen vår, og registrer selv lånet på utlåns­automaten!