Glemt passord?   Registrer deg her.
av trondbj — sist endret 2016-09-29T13:55:00+02:00
I anledning Frimerkets dag 12. november 2012 lanserte posten et frimerke med bilde av Hovedbiblioteket i Bergen.

Posten har ved ulike anledninger avbildet bergenske stasbygg: Kjøttbasaren, Skansen- og Sandviken brannstasjoner, Teateret og Tollkammerbygningen har alle fått sine frimerker; bibliotekets tur nå altså. (Les mer i BA-artikkel, lørdag 10. november 2012.)

Frimerket ble trykket i et opplag på 1500 og det blir kun ett opplag. Fra posten i Bergen får vi opplyst at slike merker vanligvis blir utsolgt allerede på lanseringsdagen, men at de denne gang (per uke 49) har 60-70 stk. igjen, så - løp og kjøp (men det er kun Bergen Sentrum postkontor som selger det).

frimerke

Frimerkene er ikke påført verdi. De er gyldige for frankering i første vektsats (20 gram), A-prioritet i Norge i ubegrenset tid, uavhengig av fremtidige portoendringer. Derfor har de i dag en verdi av kr. 9,50 mens de koster kr. 15,- i innkjøp.

frimerke2

Andre frimerker fra Bergen:

frimerke4