Glemt passord?   Registrer deg her.
av Vibeke Garrod sist endret 2016-09-29T13:55:26+02:00
Nå har du mulighet til å påvirke din bibliotekshverdag! Vi skal lage en avdeling for ungdom på biblioteket i nær fremtid. Målet er at den skal utvikles og formes av alle som skal bruke den.

Bli med å bestemme hvordan biblioteket skal være! Bergen Offentlige Bibliotek planlegger å lage en egen ungdomsavdeling i 2.etasje. Hvordan skal den se ut? Hva bør den inneholde? Hva slags arrangementer skal vi ha der?

Vi inviterer deg til å delta i vår fokusgruppe, som skal finne ut av akkurat dette! Vi møtes på Ungdomshuset 1880 fredag den 26. april klokka 18. Det blir servert mat & drikke, pluss fribilletter til kino for alle som er med. Arild Rossebø skal lede gruppa, han har jobbet mye med unge. Han er også forfatter og skater!

Påmelding til denne e-postadressen: ung@bergenbibliotek.no

Husk å skrive alder, hvilken skole du går på og mobilnummeret ditt. Når du har meldt deg på får du vite litt mer om hvilke saker vi skal diskutere og praktisk informasjon etc.