Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Erlend O. Nødtvedt last modified 2016-09-29T11:55:28+00:00
Vil du se din egen tekst bevege seg? Å få et dikt på trykk er én ting, men å få det filmatisert er noe ganske annet! Bergen Offentlige Bibliotek inviterer til en storstilt dikt/kortprosa-konkurranse, der vinneren vil få sin tekst animert av den anerkjente poesianimatøren Kristian Pedersen.

Kristian Pedersen har tidligere animert tekster for prosjektet Gasspedal Animert og for Nasjonalbibliotekets Dag Solstad-utstilling. For å få et inntrykk av Pedersens formspråk, kan du se de tidligere filmene nederst på denne siden.

Biblioteket gir deg nå muligheten til å bli en filmatisert poet! Enten du har et titalls diktsamlinger bak deg, en skuff full av skriblerier eller aldri har skrevet noe før – send inn og bli med i konkurransen!

• Lengde: Bidraget bør kunne leses opp på rundt 1. minutt, eller ikke overskride ca. 150 ord.
  • Frist: 1. desember.

Send inn din tekst til

animert@bergenbibliotek.no

innen 1. desember!

Kanskje blir det nettopp din tekst som blir vekket til bevegelighet?

Vinneren vil bli kåret av en jury bestående av fire forfattere. Vinnerfilmen vil få sin premiere på nyåret 2012.

Kristian Pedersens tidligere filmer:

Sigurd Tenningen: Bokstavene from Gasspedal Animert on Vimeo.

Erlend O. Nødtvedt: Norangsdalen from Gasspedal Animert on Vimeo.

Annelie Axén: Kliniken from Gasspedal Animert on Vimeo.

Dag Solstad: Sveve sveve from Kristian P. on Vimeo.

Simen Hagerup: Viva Zombatista, Gasspedal animert