Glemt passord?   Registrer deg her.
av Karen Marie Loge — sist endret 2016-09-29T13:55:21+02:00
Liker du å danse eller se danseprogrammer? Vi har dansefilmer fra Pineapple Dance Studio som for tiden vises på NRK3. Lån og lær!

DANSEFILMER FRA PINAPPLE STUDIOS:

Commercial Jazz

commercial jazz

Danser, koreograf og  DanceX dommer Ashley Wallen underviser I dans, og har koreografert tre dansenummer for denne eksplosive danse-masterclassen sammen med en av jazzdansens fremste koreografer, Jason Beitel. Ashley og Jason tar deg trinn for trinn gjennom hver dans filmet i Pineapple Dance Studios (hvor de også underviser). Dansenumrene presenteres med Ashley og Jason som danser sammen med fire av de hotteste kvinnelige kommersielle dansere i Storbritannia.
Denne masterclass-DVDen er ikke for nybegynnere.

Everybody Danceeverybody dance

Lær å danse, kom i form og ha det gøy på dansegulvet. Koregrafien er beregnet på deg som vil lære å danse og få mer selvtillit på dansegulvet. Videoen egner seg også for de med mer erfaring og som lar seg  inspirere av artister som Christina Aguilera, Pussycat Dolls og Nelly Furtado.

”Everybody  Dance" er en morsom danseDVD hvor du kan lære de nyeste dansetrinnene. Koreograf Paulette Minott tar deg gjennom fire "pop routines" med instruksjoner som er lett å følge.

Street Jazzstreet jazz

Enten du er profesjonell- eller aspirerende danser, eller bare vil imponere vennene dine med dans til ny musikk er dette videoen for deg. Pineapple Dance Masterclass viser nye og spennende måter å komme i form, danse og ha det gøy.
I over 20 år med undervisning ved Pineapple Studios  har koreograf Nicky Bentley lært tusenvis å danse med sin egen form for "Street Jazz ', med på videoen er medlemmer fra bandene Blue, S 7 Club og Liberty.
Innneholder låtene - Too Close - Blue, Hit'em Up Style - Blu Cantrell, Gotta Get Through This - Daniel Beddingfield

Strictly Streetstrictly street

Paulette Minotte er engelsk dansekoreograf og har jobbet med stjerner som Mariah Carey, Sugababes, NeYo og Rihanna. Ønsker du å danse som stjernene? Her kan du lære dans med koreografen som lærer berømthetene hvordan de skal bevege seg! Koreografien i «Strictly Street» er sterk, glatt og sexy! Påvirkningen kommer fra av artister som Justin Timberlake, Beyoncé og Chris Brown. Her lærer du også oppvarming, "cool down" og å komme i form som danser

Street Divas street divas

Divas er en danseklasse som viser tre rutiner til hotte pop låter. Videoen inneholder både instruksjon og gjennomføring  med Pineapple Dance Troupe (PDT).
Street Divas gir danseundervisning med vekt på oppvarming og "cool down" til funky musikk, og kan brukes som effektive trenings opplegg.
Paulette Minott er en av Storbritannias ledende kommersielle koreografer. Hennes skarpe Street Style har vært med i utallige #1 Pop og R'n'B videoer og hun har forestillinger på begge sider av Atlanteren.

Ultimate Streetultimate street

Koreografene Stuart Bishop og Charlotte Steven fører deg gjennom tre danse-rutiner med dansegruppen “Rudeye”. Gjennom å kombinere Hip Hop, Jazz, Locking og Popping viser de trinn for trinn dansestilen til Usher, Justin TImberlake , Missy Elliot og Jenifer Lopez.

Funky Fusionfunky fusion

Kate Prince er kunstnerisk leder og koreograf for ZooNation og har koreografert for musikkvideoer, band, tv og teater. Hennes ”nu-skool” er innovativ og frisk med elementer fra funk, latin, jazz og Afrikaan. Funky fusion viser trinnvis tre forskjellige Hip Hop rutiner med  full oppvarming.

Indi-HopIndi-Hop

Indi-hop er en blanding av yoga, martial arts og hip-hop, krydret med indisk bhangra folkedans. Magedansdanstvillingene Neena & Veena gir deg her tre funky Indi-Hop rutiner med  yoga-asanas-oppvarming  som gir styrke og  posture alignment,  og "cool down"  med mer tradisjonell indisk yoga.

Dansefilmer på Youtube:

"Anyone can dance”, danseDVD for begynnere og viderekomne.

Learn to Dance Foxtroxfoxtrot

Som grunnlag for all dans er  Foxtrot en populær dans og inkluderer elementer fra mange danseformer. Foxtrot er enkel å lære, og med denne dansevidoen blir du fort kjent med Foxtrot og kan svinge deg omkring med din dansepartner.

Learn to Dance Tangolearn to dance tango

Eksotiske rytmer, dynamisk og synkopert musikk, lidenskap, sublimt partnerskap, dominerende og ettergivende, tiltrekning og tango. Lev deg inn i denne mystiske forlokkende dansen gjennom enkle instruksjoner, trinn for trinn. Videoen viser de forskjellige elementene til romantisk amerikansk Tango.

Learn to Dance Waltzlearn to dance waltz

På tide å lære vals? Denne dansevideoen har detaljerte instruksjoner, og snart vil du kunne bevege deg grasiøst over dansegulvet.

Learn to Dance Salsadansefilm1

Forførende trinn, eksotiske rytmer og lidenskapelige bevegelser -dette er noen av elementene som kjennetegner Salsa. Salsaen inkluderer alle typer trinn og timing, og  Dance Visions Donald Johnson og Kasia Kozak underviser i Salsa for begynnere. Gjennom enkel, men detaljert instruksjon guides du inn i Salsaens gleder.

Dansefilmer på Youtube: