av Ingrid Stensnes sist endret 2023-03-14T15:00:12+01:00 utløpt
Torsdag 16. mars klokken 16-20, og lørdag 18. mars klokken 13-16 arrangerer Restarters Norway og Bergen Offentlige Bibliotek fiksefest i underetasjen på biblioteket! Restarters Norway har med alt av verktøy, du trenger bare ta med deg fikseglede, og nysgjerrighet!


Lær deg å fikse sjøl

Hadde det ikke vært både deilig, rimelig og mer bærekraftig å fikse ting selv istedenfor å kjøpe nytt? Den elektriske tannbørsten, hårføneren eller kaffetrakteren? Ta med deg noe som enten har sluttet å fungere, eller som støver ned i boden for å se om det kan være mulig å gi gjenstanden nytt liv! Vi tar med alt du trenger for å gjennomføre enkle reparasjoner, og har også tilgjengelig en fagkyndig som kan svare på spørsmål, veilede og gi deg tips på hvordan du enkelt kan ta bedre vare på tingene dine.

Hva kan du ta med?

I forhold til spørsmålet om hva du kan ta med pleier vi å si all småelektronikk som du kan bære. Alt fra ladekabler, mobiltelefoner, hårføner, dvd-spiller til støvsugere.

Målet er at du selv skal reparere gjenstanden, så husk ikke ta med noe du er redd for å åpne opp og se på på egenhånd.

- “Husk å ta med reservedeler og ladekabel til det du eventuelt skal ta med. Det er selvfølgelig litt antiklimaks når vi ikke får testet om det er fikset fordi batteriet er dødt, så et bra tips er å ta med lader, eventuelle batterier og reservedelene du trenger!”,

 

Les mer om arrangementet torsdag og lørdag.


Arrangeres i samarbeid med Restarters Norway