Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Birgit Bjørgum sist endret 2016-09-29T12:55:18+01:00
Vil du dele dine leseopplevelser med andre, og få tips til videre lesning? Bli en Bokelsker!

Siden oktober 2009 har nettsiden Bokelskere.no vært åpen for alle.
Den drives av André Nesse og Tore Renberg, som laget tjenesten nettopp fordi de personlig savnet et sosialt forum for lesere.

Her registrerer du det du leser og lager dine egne bokhyller. Hyllene kan du kalle hva som helst, og bøkene kan du tagge med emneord og gi terningkast. Dato for når boken ble ferdig lest kan legges inn. Du kan også legge inn det du skal lese, bøker du avbrøt eller bøker som du ønsker deg.

Det finnes en "bla i bøker"-funksjon hvor du kan browse bøker etter bl.a. popularitet, høye terningkast, bokhyller, omtalte steder, tider og personer m.m. Eksempler på bokhyller er "alltid på nattbordet", "berre moro" eller "feel good-bøker".

BokstabelSer du andre interessante Bokelskere, kan du følge disse, og de kan følge deg. Åpningsbildet på kontoen din viser hva som leses av de du følger. På kontoen din kan du velge om din boksamling skal være synlig også for dem som ikke er medlemmer.

Dette er siden for deg som digger å lese, og som gjerne vil ha kontakt med andre med samme interesser. Den er også fin å bruke i forhold til litteraturformidling, og har bl.a. en innholdsrik emneordsliste. Dessuten gir den inspirasjon til videre lesning. Og fremfor alt kan du diskutere litteratur med likesinnede!