av Nettredaktør sist endret 2021-08-30T15:56:14+02:00
Stortings- og sametingsvalget 2021 er 13. september. Fra tirsdag 10. august til fredag 10. september kan du forhåndsstemme i flere av våre bibliotek.

På følgende bibliotek kan du levere forhåndsstemme i bibliotekets åpningstid fra 10. august.

MERK:
Laksevåg bibliotek, Oasen bibliotek, Sletten biblab, Ytre Arna bibliotek og Åsane bibliotek har IKKE forhåndsstemming.

Men befinner du deg i Åsane kan du forhåndsstemme i Åsane kulturhus (samme bygg som biblioteket).
Befinner du deg i Fyllingsdalen kan du stemme på Oasen senter (ved siden av Elkjøp / gamle G-sport).

Er du på Sletten senter kan du også stemme der (mellom kaféen og toalettene i 2. etasje).

Les mer utfyllende informasjon om valget og forhåndsstemming på kommunens hjemmesider.