Glemt passord?   Registrer deg her.
av trondbj — sist endret 2017-01-25T14:06:50+00:00
Demoteket lever - brukerne leverer, men vi har plass til mer. Dersom du har musikk, kortfilm, fanzine, tegneserie, novelle, dikt eller noe annet du har lyst til å vise frem for flere enn dine nærmeste venner - Demoteket er tingen!

Det drypper inn -  vi er oppe i 93 bidrag.

På bildet: noen av de ferskeste tingene vi har fått inn.

D.I.Y. - Gjør det selv!

Til Demoteket kan du levere dine egenproduserte ting slik at de kan lånes ut til massevis av mennesker, akkurat som alt annet på biblioteket. Du behøver ikke å være tilknyttet et forlag, plateselskap e.l. - ideen bak Demoteket er at du skal kunne nå ut med dine selvlagede ting helt gratis. Kanskje du til og med kan få kontakter og inspirasjon fra andre bidragsytere, kanskje du trenger noen som kan filme musikkvideoen din, eller kanskje noen kan lage musikk til din film?

Slik virker Demoteket. Vi har også en ny gruppeside på Facebook.