Internasjonal uke på biblioteket

24.okt - 30.okt inviterer FN-sambandet Sør-Vest til årets Internasjonale Uke, fylt med debatter, møter, konserter, rollespill og mye mer. Dette skjer på biblioteket under den internasjonale uken.

Leserom

tirsdag 26.10 kl. 12.30-14.00:
Leserom på hovedbiblioteket. Leserom er en språkkafé der vi vi leser tekster sammen på lett norsk og snakker sammen om det vi leser.  Påmelding: leserom@bergenbibliotek.no.

Språkkafé

onsdag 27.10 kl. 12.30-14.00:
Språkkafé på hovedbiblioteket -
Temaet er “Klima og miljø”.

torsdag 28.10 kl. 18.00-19.45:
Språkkafé på hovedbiblioteket -
Temaet er “Klima og miljø”.

BOB UNG

tirsdag 26.10 kl. 18.00-19.45 på UROM:

Kodekveld - Koding uten datamaskin.
Sphero/KUBO/ SuperBit

BOB UNG er et tilbud for deg mellom 15 og 19 år som ønsker å lære mer norsk og teste ut ulike spill og teknologi.

Påmelding til inger.urdal@bergen.kommune.no.

Dette er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek og prosjektet “Rom for Møter” som er finansiert av Gjensidigestiftelsen.

Språkmingel

onsdag 27.10 kl. 18-19.45:
Språkmingel/Lingo Mingle in the library.

Språkmingel er et uformelt flerspråklig treff der du i løpet av kvelden kan praktisere språk med ulike mennesker. Kanskje finner du også en språkvenn som du kan praktisere videre med på de språkene du ønsker.

Arrangementet på Facebook.