Kom i julestemning på biblioteket

Det nærmer seg jul! Kort ned ventetiden og kom på biblioteket for verksteder, foredrag, utstillinger og filmvisninger der julen står i fokus. Og ønsker du å låne med deg hjem den gode julelitteraturen eller de mest fornøyelige julefilmene serverer vi gode anbefalinger her!

Foto: Tim Gouw / Unsplash.

Bibliotekets adventskalender på Instagram

Julekalenderen vil foregå på Instagram Story og bestå av 24 luker; en Story per dag frem til og med julaften. Følg oss gjerne!

Bibliotekets juleåpningstider

Både hovedbiblioteket og bydelsbibliotekene har åpent i romjulen. Se våre åpningstider

Jul i bøker og filmer

Vi anbefaler gode julebøker og julefilmer.

Vil du låne en miljøvennlig adventskalender til barna?

Flere av våre bibliotek lager kalenderpakker med barnebøker som kan lånes til årets adventskalender.

Les mer om tilbudet på Oasen bibliotek sin Instagram - Loddefjord bibliotek sin Instagram - Laksevåg bibliotek sin Instagram eller Årstad bibliotek sin Instagram

Besøk biblioteket

Det er mye som skjer hos oss i adventstiden. Se oversikten under.