Glemt passord?   Registrer deg her.

Konsekvenser av Koronautbruddet

Sist oppdatert: 25.03-2020

For å begrense koronasmitte, er alle våre bibliotek stengt på ubestemt tid. Dette gjelder også for meråpne bibliotek.

Lån/bestillinger/purregebyr.

Alle eksisterende lån blir fornyet tilsvarende stengeperioden. Du trenger altså ikke bekymre deg over å få purregebyr i denne perioden. Det er mulig å levere lånt materiale på Åsane, Oasen, Loddefjord og Landås bibliotek.

Dersom du mottar krav fra kemner, må du følge opp dette med kemnerkontoret, ikke med Bergen Offentlige Bibliotek.

Har du materiale til avhenting vil de fortsatt være tilgjengelig for deg når vi åpner opp bibliotekene igjen.

Materiale som blir bestilt i stengeperioden vil ikke bli ekspedert før vi er tilbake i vanlig drift.

In English:

Due to the Corona virus, all our libraries are closed indefinitely. All existing loans will be renewed accordingly.

If you have material for collection, they will still be available to you when we open the libraries again.

It is possible to deliver borrowed material at Åsane, Oasen, Loddefjord and Landås library.

Material ordered during the closing period will not be processed until we reopen.

Hold deg oppdatert:

Information on home quarantine in different languages.

News about the corona virus in other languages: