Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-01-16T10:24:47+01:00
Vi gratulerer Malin Falch med Barnas bokpris 2019, som hun fikk for sin vakre tegneserie "Nordlys - Reisen til Jotundalen".

Bergen Offentlige Bibliotek inviterte barn på 6. og 7. trinn i Bergen kommune til å kåre vinneren av Barnas bokpris 2019! I Barnas bokpris fikk elevene i Bergen møte 5 av de beste bøkene fra det siste året, og si sin mening om hvilken som var deres favorittbok. Onsdag 15. januar var det stor bokpris-fest på Hovedbiblioteket der det ble offentliggjort at Malin Falch vant prisen.

Om Nordlys:
Sonja får en kveld besøk av en gutt som er nesten som henne selv, men likevel ikke. Han er fra den andre verdenen, Jotundalen, og tar henne med på en reis til hans rike. For å komme dit må de reise med nordlyset. De kommer til et Norge som ikke er likt noe av det vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle som har sett nettopp nordlyset. Det er en vakker og magisk reise til nordens magi, med blant annet troll, norrøne guder og snakkende dyr. Dette er en norsk portalfantasy om en reis til det eventyrlige Norge. Grafisk roman for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Lån boken