Glemt passord?   Registrer deg her.
av Jan Hemmingsen og Trond Blom — sist endret 2016-09-29T13:55:26+02:00
Musikkavdelingen har igjen utvidet tilbudet av musikkinstrumenter til utlån - vi går ELEKTRISK!

De nye elektriske Supreme-gitarene med tilhørende Line 6-forsterkere kan nå lånes enten til hjemmebruk eller til bruk på biblioteket.

Supreme ST 1 Deluxe er en av markedets beste begynnergitarer. Den lånes ut med bag, reim og ledning (jack–jack). Lånetiden er 1 måned for hjemlån.

Til bruk på biblioteket lånes gitaren ut med hodetelefoner til bruk på forsterkeren.

Line6 Spider IV 15 er en 15 watts forsterker med funksjoner som forskjellige amp models, tuner, chorus, phaser, tremolo m.m. Det er også CD/MP3-inputs slik at man kan spille til favorittmusikken sin eller tilkoble en trommemaskin. Den lånes ut med nettledning og trillekoffert til hjemlån. Lånetiden er 1 måned.

Musikkrom

Som et prøveprosjekt vil vi i løpet av uke 3 legge til rette for at man i et eget rom kan øve/spille på enten elektrisk piano, digitale trommer eller elektrisk gitar med hodetelefoner.

Vi minner også om at musikkavdelingen låner ut:

Ukuleler - (2 konsertukuleler, 1 tenorukulele)

Gitarer - (7 nylonstrengsgitarer av merket Yamaha C45, 2 stålstrengsgitarer av merket Yamaha FG720S)

I tillegg har vi til bruk på biblioteket:

Elpiano - (Yamaha)

Trommesett - (Roland TD-4)

trommer

Husk også vårt digitale verksted!

Kom og prøv!