Glemt passord?   Registrer deg her.
av trondbj — sist endret 2016-09-29T13:55:27+02:00
Vi selger ut mengder med velholdte vinyldubletter - fortrinnsvis innen klassisk (men ikke bare).

Historiens andre søndag med åpent bibliotek i Bergen følger opp suksessen fra den første, med platesalg denne gang. Det handler i overveiende grad om LP-plater (en liten bunke 10-tommere). 10 kroner for en enkelt-LP; noe mer for de mange flotte boksene med opera, oratorier, ballettmusikk m.m.

Hva med komplette Beethoven-sonater spilt av Wilhelm Kempff? På tide å få Juleoratoriet i hus? Wagners opera-ouverturer samlet! Klaver- og fiolinkonserter i fleng, Tryllefløyten, rekviem, symfonier, nokturner, etyder, valser, polonaiser, Ray Conniff side om side med Georg Friedrich Händel, spirituals, Leoncavallo, Ungarske danser, korverk, Eroica, Richard Rodgers, Vårofferet, Te Deum, H-moll-messen, Die Entführung aus dem Serail, Fidelio, kvartetter, kvintetter, sekstetter, septetter, oktetter, nonetter - KOM!

Platene blir å finne i kasser i noterommet på Musikkavdelingen, hovedbibliotekets andreetasje. Besøkelsestiden er fra 12.00-16.00. Kjenn den!