Glemt passord?   Registrer deg her.
av Erlend O. Nødtvedt sist endret 2018-11-19T14:48:03+00:00
I år inviterte Morgenbladet og Norsk litteraturfestival på Lillehammer til kåring av Skandinavias fremste sakprosabøker. Sammen med Aftonbladet, Weekendavisen og Broen.xyz presenterte en skandinavisk jury de 30 beste og viktigste sakprosabøkene etter år 2000. Møt fem av forfatterne på biblioteket i desember.

I  år inviterte Morgenbladet og Norsk litteraturfestival på Lillehammer til kåring av Skandinavias fremste sakprosabøker. Sammen med Aftonbladet, Weekendavisen og Broen.xyz presenterte en skandinavsk jury de beste og viktigste sakprosabøkene etter år 2000. Biblioteket ønsker å gjøre disse perlene tilgjengelige for flere, og gjennom en serie på 5 ønsker vi å presentere flere av disse bøkene fra Norge, Sverige og Danmark.

Vi har derfor valgt oss ut fem forfattere som også er beryktet for å være glimrende formidlere. Klikk deg inn på det enkelte arrangement for mer informasjon: