Glemt passord?   Registrer deg her.
av Nettredaktør sist endret 2016-09-29T13:55:18+02:00
Direkte nettkringkasting av Cecilia Samartin og Arve Juritzen i samtale på Bergen Offentlige Bibliotek

Opptak fra direktesendinga:

Video streaming by Ustream

Cecilia Samartin er blant annet kjent for bøkene Señor Peregrino, Drømmehjerte, Salvadoreña og Mofongo. Denne kvelden blir det samtale med Arve Juritzen og opplesning på Hovedbiblioteket. Samtale og opplesning blir på engelsk. Drømmehjerte er en trist og vakker historie fra Cubas revolusjonstid. Vi møter Nora og hennes kusine og beste venn Alicia. Begge har en trygg og fin oppvekst på Cuba, fram til revolusjonen forandrer alt. Nora og hennes familie flykter til USA, mens Alicia blir igjen. Skjebnene deres blir veldig forskjellige. Når Nora blir voksen, reiser hun tilbake for å besøke Alicia og hennes blinde datter. Boken balanserer mellom sorg og håp, smerte og kjærlighet, men selv om den tar opp tunge temaer, er den optimistisk.