Tidsskrift: Lån nyeste nummer med hjem!

Biblioteket abonnerer på en lang rekke tidsskrifter. For å sørge for en rettferdig fordeling av bladene, åpner vi fra 1. mars opp for at også nyeste nummer blir mulig å låne med seg hjem. Samtidig endrer vi lånetiden på alle tidsskrifter til 14 dager.

Oversikt over våre tidsskrift

Plassering viser til hvor du finner bladene på Hovedbiblioteket.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W-Ø

E

• The Economist. Ukentlig nyhetsmagasin med hovedvekt på politikk, økonomi og finans. På engelsk (nettside)  U.etg.
  • Edda. Nordisk tidsskrift for litteraturforskning. Magasin. Fra 2017 nye hefter på open access her.
  • L'espresso. Magasin på italiensk. (nettside) U.etg.
  • L'express. Ukentlig nyhetsmagasin. På fransk. (nettside) U.etg.

• Jazznytt. Magasin for jazz. Musikkavd. 2 etg.
  • Jeune Afrique. Ukentlig nyhetsmagasin, hovedsaklig om det fransktalende Afrika. På fransk (nettside). U.etg.
  • Josimar. Tidsskrift om fotball. U. etg.

• Kapital. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. U. etg.
  • Karavan. Med søkelys på forfatterskap fra Afrika, Asia og Latinamerika (nettside) 1 etg.
  • Kirke og kultur. Tidsskrift om norsk kirke-og kulturliv. U. etg. og magasin.
  • KK. Norges eldste og største ukeblad for kvinner.  U.etg.
  • Komputer for alle. Dekker temaene PC, lyd og bilde. U.etg.
  • Korbladet. Medlems-og fagtidsskrift for Norges Korforbund. (nettside) Musikkavd. 2 etg.
  • Kraftverk. Tidsskrift for kunst, kultur og psykisk helse (nettside) 1. etg.
  • Kunst og kultur. Norges eldste kunsthistoriske tidsskrift. Magasin. Fra 2017 nye hefter på open access her.
  • Kunst pluss. Utgis av Norske kunstforeninger (nettside) U. etg.
  • Kunstforum. Kunstmagasin med artikler på norsk og engelsk.  U.etg.
  • Kysten. Medlemsblad for forbundet Kysten. Tidsskriftet er et møtested for alle som er interessert i kystkultur. U.etg.

• Magasinet for fagorganiserte. Organ for Fellesforbundet. U.etg.
  • Make: Magasin dedikert til DIY prosjekter (nettside). U. etg.
  • Maritimt magasin. Siste nytt fra maritim bransje (nettside). U.etg.
  • Melk. Skeivt kulturtidsskrift.  U.etg.
  • Mestring. Tidligere Dyslektikeren. For alle med lese- og skrivevansker, språkvansker og matematikkvansker. U.etg.
  • Minerva. Tidsskrift for politikk, samfunn og kultur (nettside). U.etg.
  • Mojo. Rockn'n roll musikkmagasin. Musikkavd. 2 etg.
  • Motor.  Medlemsblad for Norges Automobilforbund-NAF. U. etg.
  • Musikk-praksis. Fagblad for musikere, studio- og livebransje.( nettside) Musikkavd. 2 etg
  • Maal og minne. Belyser norsk språk og norske språkminner av enhver art. U.etg og magasin

• Padling. Om padling og padleopplevelser. 2 etg.
  • Paletten. Svensk kunsttidsskrift. På svensk (nettside). U.etg.
  • Paris match. Ukeblad som også dekker viktige franske og internasjonale nyheter. På fransk (nettside). U.etg.
  • Pegasus. Om fantasy, sci-fi, laiv, miniatyr rollespill, data, film, tegneserier, brettspill, kort. 2 etg.
  • Personal og ledelse. Om personaladministrasjon, utvikling og ledelse. U.etg.
  • Personalhistorisk tidsskrift. Tidsskrift om slektsforskning. Utgis av Samfundet for Dansk Genealogi og Personalhistorie. På dansk (nettside). Lokalhist.avd. 1 etg.
  • Plan. Om samfunnsutvikling, bolig, byplan og regionalutvikling. U.etg.
  • Prosa. Litterært tidsskrift for sakprosa. Medlemsblad for Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (nettside). 1.etg.
  • Prosopopeia. Prosopopeia er et litterært tidsskrift utgitt av masterstudentene tilknyttet Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studier ved Universitetet i Bergen (nettside). 1 etg.
  • Psykisk helse. Tidsskrift om hvordan vi har det. 2.etg.
  • Putsj. Miljømagasin for unge. Utgis av Natur og ungdom. U.etg.

W-Ø

• Wire. Musikkavd. (nettside)  2 etg.
  • Ymt. Utgis av andreårsstudenter på Visuell kommunikasjon ved Fakultet for kunst, musikk og design ved UIB. Magasinet tar sikte å være en plattform for utdanning og diskusjon om designrelaterte emner ( nettside) På engelsk. 2 etg.
  • Z. Filmtidsskrift. Utgis av Norsk filmklubbforbund (nettside). 2 etg.