av Ragnar Rørnes sist endret 2021-01-22T10:03:35+01:00
Biblioteket er åpent og du kan igjen ta deg god tid når du besøker oss.

Hva gjelder nå?

• Vi har ordinære åpningstider.
  • Alle arrangement krever påmelding, og det vil være begrenset plasskapasitet.
  • Det er satt begrensning på antall personer som kan oppholde seg på ulike rom/områder i biblioteket samtidig.
  • Besøkende må holde 2 meters avstand til andre. Det er ikke mulig med gruppearbeid.
  • Munnbind er påbudt når det ikke er mulig å holde avstand.
  • Besøkende som skal benytte vårt IT-utstyr, som PC/Chromebook-lån og kopieringstjenester, må være selvhjulpne.
    • På Fana kan du kopiere, skanne og skrive ut.
    • På Hovedbiblioteket kan du kopiere, skanne, skrive ut og låne datamaskin.
    • På Landås bibliotek kan du kopiere, skanne, skrive ut og låne datamaskin.
    • På Loddefjord bibliotek kan du låne datamaskin, kopiere, skanne og skrive ut.
    • På Oasen bibliotek kan du låne datamaskin, og skrive ut. OBS! Av smittevernhensyn er det ikke mulig å kopiere!
    • På Åsane bibliotek kan du kopiere, skanne og skrive ut.
    • På Ytre Arna bibliotek kan du kopiere, skanne, skrive ut og låne datamaskin.

Vi oppfordrer til selvbetjening

Det er fortsatt viktig å holde avstand, og vi minner om at du med lånekort/app og PIN kan låne, bestille og hente bøker selv.

Bestilling av bøker:

• Finn det du ønsker å låne med mobilappen Bibliofil eller Websøk
  • Velg henteavdeling og trykk ”bestill”. Så snart vi har gjort klart et ledig eksemplar, får du en hentemelding som SMS eller e-post.
  • Bruk hentenummeret til å finne bestillingen din på hentehyllen vår, og registrer selv lånet på utlåns­automaten!