av admin sist endret 2023-01-26T13:47:07+01:00
Fra midten av januar vil heisen ved kafeen på Hovedbiblioteket være ute av drift ettersom den skal skiftes ut. I mellomtiden kan publikum benytte heisen i rommet ved siden av Storsalen i 1. etasje.


Det er behov for å skifte ut heisen som tar deg fra kafeen Amalies hage og opp i 2. etasje, og ned i underetasjen på Hovedbiblioteket. Mens heisen skiftes ut vil det være mulig å benytte den andre heisen som ligger i andre enden av bygget. Denne heisen går vanligvis ikke til underetasjen, men for anledningen er den omprogrammert til å ta deg ned i underetasjen.

I underetasjen finner du Auditoriet, hyllen med materiale som er til avhenting, samt aviser, tidsskrift, stasjonære PCer, bærbare PCer (Chromebooks), skriver til utskrift, kopi og skann. I underetasjen finner du også Bærekraftslaben med møterom, podkast- og fotostudio, verksted for voksne og barn, og mange fine sitteplasser.  

OBS! Det vil dessverre ikke være mulig for rullestolbrukere å komme seg til scenen i Auditoriet så lenge heisen ved kafeen er ute av drift. Rullestolbrukere kan komme seg ned i underetasjen med den andre heisen, og komme seg inn i Auditoriet som publikum, men ned til scenen er det kun trapper, og døren direkte inn på scenen krever tilgang via heisen som nå er ute av drift. Vi beklager denne midlertidige ulempen. 

Spør en ansatt om du ikke finner frem til den andre heisen som i denne perioden skal benyttes.