Glemt passord?   Registrer deg her.

Hva skal sykkelbiblioteket hete?

Biblioteket har fått et nytt mobilt sykkelbibliotek laget av en hylle fra Landås bibliotek, og nå trenger det et navn. Send inn ditt forslag nederst i saken.

Om sykkelbiblioteket

Minibiblioteket kjører for tiden rundt på Landås og vil i ukene fremover dukke opp ved ulike bydelsbibliotek i Bergen. Høsten brukes til å prøve hvordan biblioteket kan fungere og vil bli et verdifullt tilbud for å nå ut til Bergenserne der de er. Litt flikking gjenstår enda og selve NAVNET må nå på plass.

Biblioteket er et barn av kreative prosesser blant de ansatte under korona-utbruddet og er utformet og bygget av gjenbruksarkitekt Inge Fornes, som også var med i prosessen rundt Biblab på Sletten. Prosjektet er støttet med midler fra Klimaseksjonen i Bergen kommune.

Det mobile biblioteket er konstruert nesten utelukkende av gjenbrukte materialer, og en original hylle fra Landås bibliotek utgjør kjernen i “tilhengeren” som foruten bøker også har plass til PA-anlegg og forfriskninger. Hjulopphenget er fra en tilhenger Lærøy fisk brukte for å frakte varer under sykkel-vm og donert til formålet.

Har du forslag til navn?