Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2019-10-28T09:39:49+01:00
  • 68 voces 68 corazones
  • 2019-11-01T16:00:00+01:00
  • 2019-11-01T17:00:00+01:00
  • Prosjekt Calavera og Bergen Offentlig Bibliotek inviterer deg til å feire dette språklige mangfoldet med en kjempespesiell animasjonskveld kalt "68 voces 68 corazones" (68 stemmer 68 hjerter), hvor publikum skal nyte urfolks-språk-talende kort filmer produsert i México. Animasjonene fortell om kosmosvisjonen av urfolksgruppene gjennom nydelige eventyrer og poesi.
Fredag 1. november 16:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

951 39 006

México er et av de 10 landene med flest urfolks-språk i verden. Nesten 8 millioner meksikanere snakker et urfolk-språk i tillegg til spansk. Maya og nahuatl er to eksempler av meksikanske urfolks-språk, kanskje du har hørt om dem?

Dette er et arrangement i forhold til "2019 International Year of the Indigenous Languages" ved UNESCO og en del av aktivitetene av De Dødes Dag festival i 2019.

«Pan de muerto» smaking on the house! Velkommen!!! 💀

- Engelsk -
México is one of the 10 countries in the world with the most indigenous languages spoken. Approximately 8 million people speak an indigenous language in addition to Spanish. Maya and nahuatl are to examples of indigenous Mexican languages, maybe you have heard of them?

Prosjekt Calavera and Bergen Offentlig Bibliotek invite you to celebrate this linguistic diversity with a special animation evening called “68 voces 68 corazones” (68 voices 68 hearts), where the audience will enjoy of films spoken in indigenous languages produced in México. The animations tell about the cosmo vision of the diverse indigenous groups through beautiful fairy tales and poetry.

This is an event in relation to “2019 International Year of the Indigenous Languages” by UNESCO and part of the activities of the “Day of the Death festival 2019” in Bergen.

«Pan de muerto» degustation on the house! Welcome!!!!

Noterom (kart)