Glemt passord?   Registrer deg her.
av Karen Rosenstock sist endret 2019-12-18T13:20:53+01:00
Onsdag 6. mai 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Det siste året har vi blitt kjent med begrepet «guttekrisen», som fokuserer på hvordan gutter henger etter jenter i en del settinger, særlig innen utdanning. Hos mange skaper dette fokuset litt blandede følelser. Synes vi kanskje det er mer akseptabel når menn henger etter, enn når kvinner gjør det? Og om det er slik – hva kommer det av? Postdoc Ranveig Falch kommer til biblioteket for å presentere funn fra en ny NHH-studie som ser nettopp på om folk støtter lavtpresterende menn mindre enn lavtpresterende kvinner.

Falch forsker innen eksperimentell økonomi og atferdsøkonomi, og studien baserer seg på et storstilt økonomisk eksperiment. Studien er utført i samarbeid med NHH-professorer Alexander W. Cappelen og Bertil Tungodden.

Akademisk lunsj arrangeres i samarbeid med Universitet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet og Norges Handelshøyskole.

Noterom (kart)