Glemt passord?   Registrer deg her.
av Karen Rosenstock sist endret 2020-03-02T12:09:55+02:00
I den senere tid har flere rapporter vist nedgang i mengde og diversitet av insekter. Hva innebærer dette? Og hva kan vi selv gjøre for å ta vare på insektene?
Onsdag 29. april 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Insektene er avgjørende for livet på jorda slik vi kjenner det, og de har viktige funksjoner som for eksempel pollinatorer og nedbrytere av organisk materiale. Flere rapporter verden over viser fall i bestanden av verdens insekter. Forsker Bjørn Arild Hatteland kommer til biblioteket for å fortelle oss om status, konsekvenser og hva vi selv kan gjøre for endre denne utviklingen.

Bjørn Arild Hatteland er forsker på NIBIO (Norsk Institutt for Bioøkonomi) og førsteamanuensis II ved Institutt for biovitenskap (BIO) ved Universitet i Bergen.

Akademisk lunsj arrangeres i samarbeid med Universitetsbiblioteket, Høgskulen på Vestlandet og Norges Handelshøyskole.