av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-05-04T08:35:11+02:00
Hvem har ansvar for at forskning blir formidlet på en forståelig måte? Hvilket ansvar har kommunikasjonsrådgivere og hva er opp til forskerne selv?
Tirsdag 11. mai 12:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

95139006

Hvor viktig er det at forskere deltar i samfunnsdebatten og i utviklingen av byen og regionen? Og hvor mye av tiden går til å publisere, undervise og forske?
Hva er kommunikasjonsrådgiverens rolle? Finnes det problematiske sider ved den? Hvordan kan kommunikasjonsrådgiverne best bidra til formidling?

Velkommen til lunchsamtale om forskningsformidling!

Med: Margareth Hagen. Rektor UIB.
Sigrid Folkestad. Seniorrådgiver. NHH.
Per Thorvaldsen, førsteamanuensis ved Institutt for datateknologi, elektroteknologi og realfag.
Ordstyrer: Mari Lund Eide. Vit. assistent, Kommunikasjonskoordinator i forskningsprosjektet PROTECT.

Akademisk lunsj er et samarbeid mellom Bergen Offentlige Bibliotek, Universitetsbiblioteket, HVL og NHH.

Akademisk lunsj. Hvem bør formidle forskningen?

• Tirsdag 11. mai
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Velkommen til lunchsamtale om forskningsformidling!

Med: Margareth Hagen. Rektor UIB.
Sigrid Folkestad. Seniorrådgiver. NHH.