av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-06-22T10:16:42+02:00
  • Akademisk lunsj: Hvordan slutter en pandemi?
  • 2021-10-20T12:00:00+02:00
  • 2021-10-20T12:45:00+02:00
  • Selv om Norge har fått flere infeksjonssykdommer under kontroll før, er det kun kopper menneskeheten har lykkes i å utrydde. Hvordan «avslutter» vi koronapandemien? Hva skjedde med tidligere pandemier i Norge og globalt og hva vil skje med den i årene framover?
Onsdag 20. oktober 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING:

Med:
Magnus Vollset, førsteamanuensis, medisinhistorie og vitenskapshistorie, Institutt Global helse og samfunnsmedisin, UiB
Preben Aavistland, Professor II Pandemisenteret.
I samtale med Esperanza Diaz, professor og leder av Pandemisenteret.

Akademisk lunsj er et samarbeid mellom Universitetsbiblioteket, Bergen Offentlige Bibliotek, HVL og NHH.

Akademisk lunsj: Hvordan slutter en pandemi?

• Onsdag 20. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING:

Med:
Preben Aavistland, Professor II Pandemisenteret.
I samtale med Esperanza Diaz, professor og leder av Pandemisenteret.