Glemt passord?   Registrer deg her.
av Karen Rosenstock sist endret 2019-12-18T13:17:14+01:00
God folkehelse er i stor grad avhengig av systematisk forebygging på et overordnet og individuelt nivå. Forebygging er likevel den vanskelige biten å gjennomføre i praksis, og det har resultert i ulik vektlegging på dette både i kommune- og spesialist helsetjenesten.
Onsdag 11. mars 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Forsker Beate-Christin Hope Kolltveit kommer til biblioteket for å fortelle oss om forholdet mellom egen omsorg og helsevesenets oppfølging. Foredraget vil ta utgangspunkt i kroniske sykdommer som diabetes type 2 og kronisk obstruktive lungesykdommer.

Hope Kolltveit er spesialsykepleier og førsteamanuensis ved Institutt for helse- og omsorgsvitskap ved Høgskulen på Vestlandet.

Akademisk lunsj arrangeres i samarbeid med Universitet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet og Norges Handelshøyskole.

Noterom (kart)