av Marie Amdam sist endret 2021-07-27T14:11:25+02:00
  • Aktiv dødshjelp – hva står på spill?
  • 2021-09-02T17:00:00+02:00
  • 2021-09-02T18:30:00+02:00
  • Motstandere og tilhengere av aktiv dødshjelp står langt fra hverandre, men har egentlig samme mål: At døende mennesker skal få en god avslutning på livet. Mens enkelte mener at aktiv dødshjelp må tilbys også i Norge, mener andre at disse pasientene egentlig trenger bedre omsorg og pleie. Men både forbud og legalisering vil kunne ha store menneskelige omkostninger. Vi kan derfor ikke slutte å diskutere aktiv dødshjelp.
Torsdag 2. september 17:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Forfatter av boka Aktiv dødshjelp – pro et contra, filosof Norunn Kosberg, gir en gjennomgang av de viktigste argumentene for og imot, og vil forsøke å vise hva som står på spill.

Møtet arrangeres på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er mulig å kjøpe noe å spise eller noe å drikke i Amalies Hage som ligger på biblioteket. Del gjerne arrangementet med en venn eller bekjent. Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet.

Foredraget er gratis og støttet av Fritt Ord. Det arrangeres av Samarbeidsrådet for Tros- og Livssynssamfunn Bergen og aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for alle. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Aktiv dødshjelp – hva står på spill?

• Torsdag 2. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet