av Charlotte Myrbråten sist endret 2023-01-09T13:12:27+01:00
Guro Groven er den yngste kvinnen som har gått Norge på langs på ski. I dette foredraget forteller hun om turen.
Torsdag 2. februar 18:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

95139006
Med ekspedisjonen som bakteppe tar hun med publikum på eventyret hun skapte fra Lindesnes til Nordkapp. Med humor og glimt i øyet forteller Guro om oppturene, nedturene, de livsfarlige øyeblikkene, tvilen og frykten hun opplevde alene på tur.
Foredraget er fullt av røverhistorier, åpenbaringer, refleksjoner og erfaringer fra norsk natur på sitt tøffeste og fineste.

ALENE FRA SØR TIL NORD - 2500km på ski fra Lindesnes til Nordkapp på 111 dager

• Torsdag 2. februar