Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-08-17T11:32:48+00:00
I kveld feirer vi toåringen sammen med lanseringen av biblioteket sitt høstprogram.
Fredag 25. august 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

977 50 106

Amalies Hage åpnet dørene for første gang i juli 2015, men det er allerede vanskelig å se for seg biblioteket uten den flotte kaféen vår. I kveld gjør vi stas på toåringen og lanserer høstens programkatalog i én smekk!

Høsten på biblioteket er lastet med konserter, fester, debatter, samtaler, kurs, seminar, forfattermøter, forestillinger, og et 100-årsjubileum, for å nevne noe. Kom og få den deilig ferske katalogen i hendene.

Vi presenterer utvalgte godbiter fra høstens program.  DJ Challa, alias bibliotekets egen Charlotte Myrbråten, sjefer bak platespilleren før og etterpå. Bergensbaserte, pan-skandinaviske Húm avslutter ballet med å spille lekre drømme-jazz-poplåter for oss.

VELKOMMEN!

Mer om Húm:

Húm har siden høsten 2015 skrevet dagdrømmende og svevende poplåter med røtter innenfor jazz, trip-hop og improvisasjon. Sangene fra den kommende platen “Á Meðan Borgin Sefur” (Mens Byen Sover) handler om alt som skjer etter midnatt når ingen ser.  I 2016 har Húm utgitt to singler fra den kommende debutplaten “Snertu Mig” og “Á Meðan Borgin Sefur” som er blitt godt mottatt i både Danmark og Norge. Med sitt nordiske uttrykk skaper Húm et særpreget univers med sin sterke rytmegruppe, fangende melodier og islandske tekster.

Húm består av: Rakel Anna Kristjánsdóttir (Vokal), Bård Aarvik (Gitar), Eline Rafteseth (Bass), Tancred Husø (Trompet), Jon Trygve Olsen (Saksofon), Cato Lyngholm (Trommer)