av Marie Amdam sist endret 2022-08-08T13:59:27+02:00
I to år har den prisbelønte journalisten Anders Hammer gått opp sporene til Philip Manshaus. Dette er den grundigste gjennomgangen av hva som ledet fram til terrorangrepet i moskeen i Bærum 10. august 2019.
Onsdag 14. september 12:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

I denne boka kommer vi tett på gjerningsmannen, familie, venner – og søsteren Johanne, som er adoptert fra Kina. Det er historien om hvordan en ung mann fra Bærum blir radikalisert til å bli en voldelig høyreekstremist. Fra oppveksten i familien, på idylliske Eiksmarka. Gjennom søkende ungdomsår i ulike miljøer, som han etter hvert finner stadig oftere på nettet. Fram til en intens overbevisning om at verden står foran en gryende og uunngåelig rasekrig.

Møt forfatteren i samtale.

Anders Hammer om “Terroristen fra Bærum”

• Onsdag 14. september
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland

Møt forfatteren i samtale.