av Arild Ness sist endret 2021-11-02T09:08:48+01:00
Har du lyst å lage animasjonsfilm? Bli med på gratis animasjonsverksted på Hovedbiblioteket for barn mellom 6 og 11 år!
Lørdag 6. november 11:00
Hovedbiblioteket, UROM

Sted: UROM på Hovedbiblioteket.

Tid: Lørdag 6. november, 11:00 - 13:00.

Arrangør: ReAnima, Bergen internasjonale animasjonsfestival.

Fordi det er et begrenset antall plasser på animasjonsverkstedet, kreves det påmelding. Påmeldingsfristen er fredag 5. november før kl. 17:00.

Meld deg på gratis her!

Lederne for animasjonsverkstedet er de profesjonelle animatørene Ingvill Kvinge og Svanhild Utne. De ledet også ReAnimas animasjonsverksted på Hovedbiblioteket i 2019.

Tips: For første gang arrangerer ReAnima-festivalen i år også animasjonsverksted for barn og ungdom 12 - 15 år, og for ungdom 16 - 30 år!

Se mer informasjon om animasjonsfestivalen og animasjonsverkstedene her.

Gratis animasjonsverkstad for barn

• Lørdag 6. november
  • Hovedbiblioteket, UROM

Sted: UROM på Hovedbiblioteket.

Tid: Lørdag 6. november, 11:00 - 13:00.

Arrangør: ReAnima, Bergen internasjonale animasjonsfestival.

Meld deg på gratis her!

Se mer informasjon om animasjonsfestivalen og animasjonsverkstedene her.