av Ingrid Karoline Stensnes — sist endret 2022-11-21T15:13:16+01:00
Velkommen til åpent skaperverksted i Bærekraftslaben i underetasjen på Hovedbiblioteket.
Torsdag 1. desember 15:00
Hovedbiblioteket, U.etg / Bærekraftslaben

Denne dagen vil vi ha spesielt fokus på reparasjon og redesign. Vi har en rekke symaskiner tilgjengelig for publikum og veiledere som har basiskunnskap i sying/reparasjon/redesign.

Kom og vær med i felleskapet - og la deg inspirere!

Ps! Det vil være åpent skaperverksted i Bærekraftslaben kl 15.00 - 19.30 hver torsdag fremover.

Åpent skaperverksted hver torsdag

• Torsdag 1. desember
  • Hovedbiblioteket, U.etg / Bærekraftslaben

Kom og vær med i felleskapet - og la deg inspirere!