av Ingrid Karoline Stensnes — sist endret 2022-12-07T15:26:13+01:00
Torsdag 15. desember 15:00
Hovedbiblioteket, U.etg / Bærekraftslaben

Velkommen til åpent skaperverksted i Bærekraftslaben i underetasjen på Hovedbiblioteket. Vi har symaskiner, overlock, 3D printer, folie/vinylskjærer og podkaststudio - alt er gratis å bruke. Vi hjelper deg gjerne med grunnleggende kunnskap for å komme i gang!

Kom og vær med i felleskapet - og la deg inspirere!

Det vil være åpent skaperverksted i Bærekraftslaben klokken 15:00 - 19:30 hver torsdag fremover.

Åpent skaperverksted hver torsdag

• Torsdag 15. desember
  • Hovedbiblioteket, U.etg / Bærekraftslaben

Kom og vær med i felleskapet - og la deg inspirere!