Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:39:50+02:00
  • Åpne ører I: «Bli en superlytter på 1-2-3»
  • 2020-08-22T12:00:00+02:00
  • 2020-08-22T13:00:00+02:00
  • Selve «crashkurset» i lytting til klassisk musikk. Tre korte pianostykker, tre ulike komponister spilt på ett piano. Bli med på en musikalsk blind-date med Lyttelos og oppdag helt nye måter å lytte til musikk på.
Lørdag 22. august 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita
Sted: Noterommet 2 etg Bergen Offentlige Bibliotek

Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune

Vi har alt det vi trenger for å bli superlyttere alle sammen! Alt vi trenger er tid, oppmerksomhet og to vidåpne ører. Når Annabel har loset deg gjennom musikken vil du bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Foredragene er morsomme, interessante og krever ingen forkunnskaper.

Åpne ører I: «Bli en superlytter på 1-2-3»

• Lørdag 22. august
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita
Sted: Noterommet 2 etg Bergen Offentlige Bibliotek

Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune