Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-08-10T10:38:18+02:00
Lytteverksted med Lyttelos Annabel Guaita.
Lørdag 5. september 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Edvard Grieg var 25 år gammel da han i 1868 komponerte Konsert for klaver og orkester opus 16, også kjent som Amollkonserten. Verket har siden den gang vært fremført over hele verden, av vidt forskjellige orkestre og pianister. Vi skal lytte til ulike innspillinger helt tilbake til 1921. Har måten å spille denne musikken på endret seg? Det er kjempegøy og faktisk ganske enkelt å høre forskjell når vi sammenligner samme, korte partier fra de ulike innspillingene.

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita.
Sted: Noterommet 2 etg,  Bergen Offentlige Bibliotek.

Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune

Vi har alt det vi trenger for å bli superlyttere alle sammen! Alt vi trenger er tid, oppmerksomhet og to vidåpne ører. Når Annabel har loset deg gjennom musikken vil du bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Foredragene er morsomme, interessante og krever ingen forkunnskaper.

Åpne ører II: «Slik du aldri har hørt Grieg før»

Lytteverksted med Lyttelos Annabel Guaita.

• Lørdag 5. september
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita.
Sted: Noterommet 2 etg,  Bergen Offentlige Bibliotek.

Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune