Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T12:26:09+02:00
Hvilken rolle har egentlig lytting i den menneskelige kommunikasjon? Hva vil det si å være en aktiv lytter?
Lørdag 26. september 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Lytting er en forutsetning for god kommunikasjon. Likevel er lytting et tema som har vært lite undersøkt og som det trengs mer forståelse rundt. Annabel Guaita er pianist med en kunstnerisk doktorgrad i musikk. I dette foredraget bruker vi den klassiske musikken som virkemiddel til å forstå oss selv og måten vi kommuniserer på.

Stikkord er tilstedeværelse, tydelighet, relasjoner og fortolkning av budskap.

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita.
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune

Vi har alt det vi trenger for å bli superlyttere alle sammen! Alt vi trenger er tid, oppmerksomhet og to vidåpne ører. Når Annabel har loset deg gjennom musikken vil du bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Foredragene er morsomme, interessante og krever ingen forkunnskaper.

Åpne ører III - Kunsten å lytte

• Lørdag 26. september
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Stikkord er tilstedeværelse, tydelighet, relasjoner og fortolkning av budskap.

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita.
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune