Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-08-31T10:44:25+02:00
  • Åpne ører IV: Sara Aimée Smiseth
  • 2020-10-17T12:00:00+02:00
  • 2020-10-17T13:00:00+02:00
  • Denne høsten turnerer pianist og musikkformidler Sara Aimée Smiseth med Agathe Backer Grøndahl på programmet. Lyttelos Annabel Guaita inviterer henne til å spille og fortelle mer om pianisten og komponisten Agathe Backer Grøndahl (1847-1907) og hennes musikk.
Lørdag 17. oktober 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere registreres med kontaktinfo.
For å være sikker på plass må du melde deg på ved å følge påmeldingslenken over.

Hvor: Noterommet, 2. etg.
Max: 30 stykk.

Sara Aimée Smiseth fullførte masterstudiet i utøving ved NMH i 2013, og har dessuten en bachelorgrad i musikkvitenskap og et årsstudium i tverrfaglige kjønnsstudier fra UiO. Siden endt studietid har hun fremført rundt sytti konsertkåserier på både større og mindre scener fra Troms i nord til Telemark i sør.

Konsertkåseriene bemerker seg som en unik kombinasjon av klaverspill på høyt nivå og levende muntlig formidling, som gir publikum et unikt møte med musikken.

Om serien Åpne ører
Seks lytteverksted på noterommet i 2 etg på Bergen Offentlige Bibliotek.
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!
Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune

Vi har alt det vi trenger for å bli superlyttere alle sammen! Alt vi trenger er tid, oppmerksomhet og to vidåpne ører. Når Annabel har loset deg gjennom musikken vil du bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Foredragene er morsomme, interessante og krever ingen forkunnskaper.

Åpne ører IV: Sara Aimée Smiseth

• Lørdag 17. oktober
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Påmelding:

Hvor: Noterommet, 2. etg.
Max: 30 stykk.

Om serien Åpne ører
Seks lytteverksted på noterommet i 2 etg på Bergen Offentlige Bibliotek.
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!
Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune