Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:20:26+02:00
  • Åpne ører V: Beethoven i 250!
  • 2020-11-14T12:00:00+01:00
  • 2020-11-14T13:00:00+01:00
  • I anledning Beethovens 250 års jubileum lytter vi oss inn i Beethovens tredje symfoni «Eroica». Denne symfonien skapte revolusjon i musikklivet da den ble fremført første gang i 1804. Beethovens mange musikalske ideer fikk både publikum og komponistkolleger til å gispe.
Lørdag 14. november 12:00
Hovedbiblioteket, Noterommet

Hva var disse nye ideene og virker de like sterkt på oss som lyttere i dag? Som lyttelos følger Annabel oss gjennom symfoniens indre, pulserende livsløp.

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita
Sted: Noterommet 2 etg Bergen Offentlige Bibliotek
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune

Vi har alt det vi trenger for å bli superlyttere alle sammen! Alt vi trenger er tid, oppmerksomhet og to vidåpne ører. Når Annabel har loset deg gjennom musikken vil du bli fortrolig med klassisk musikk på et helt annet vis enn tidligere. Foredragene er morsomme, interessante og krever ingen forkunnskaper.

Åpne ører V: Beethoven i 250!

• Lørdag 14. november
  • Hovedbiblioteket, Noterommet

Om Åpne ører:
Seks lytteverksted med pianist og lyttelos Annabel Guaita
Sted: Noterommet 2 etg Bergen Offentlige Bibliotek
Alle foredragene er gratis og varer 1 time!

Støttet av Bergen Kommune «Åpne dører» og Vestland Fylkeskommune