av Marie Amdam sist endret 2020-11-05T18:44:50+01:00
AVLYST: Åpningen av Lesekioskene er dessverre utsatt på grunn av smittesituasjonen. Vi kommer tilbake med en ny dato hvor vi kan feire de flotte kioskene med pomp og prakt!
Fredag 6. november 12:00
Bryggen

40461144

Påmelding: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/apning-av-lesekioskene-i-bergen

I løpet av våren har Bergen fått fem flotte Lesekiosker på Bryggen, Fløien, Klosteret, ved Nykirken og ved Sandviken Kirke. Dette må feires!

Til å åpne Lesekioskene har vi fått med oss kulturbyråd Kathrine Nødtvedt og kulturdirektør Vincent Mrimba, og etter det blir det diktopplesning av forfatter Stig Holmås.

Inne i telefonkioskene finner du bøker som du kan ta med deg hjem. Og har du en bok du ønsker å gi videre til nye lesere, er du velkommen til å sette den fra deg i Lesekiosken.

Det blir boller fra Godt Brød, og krysser fingrene for fint vær!

Lesekioskene er blitt til etter et initiativ fra Foreningen !les, med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Bergen Offentlige Bibliotek er fadder for Lesekioskene i Bergen.

AVLYST! Åpning av Lesekioskene i Bergen

• Fredag 6. november
  • Bryggen

Det blir boller fra Godt Brød, og krysser fingrene for fint vær!