av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-09-22T11:46:03+02:00
Folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg i samtale med forfatter Lilla Sølhusvik.
Onsdag 17. november 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Aldri har så mange mennesker blitt rammet så direkte, aldri har de politiske tiltakene vært mer innskrenkende på befolkningens frihet, som i dette lange året med korona.
Midt i stormens sentrum har Camilla Stoltenberg vært ansvarlig for faglige råd. I Året som aldri tok slutt får vi være med henne inn på bakrommet da beslutninger ble fattet, faglige råd ble veid opp mot politiske hensyn, i kampen mot klokka og jakten på den riktige vaksinen.

Da koronaen traff Norge, trådte den mest ukjente av Stoltenberg-familien for alvor fram i norsk offentlighet. Den opprinnelige planen for 2020 var å bruke mer tid på venner, ettertanke, trening - og å rydde leiligheten etter foreldrene. Det hun fikk, var 17 timers arbeidsdager fra et hjemmekontor på loftet.

Sammen med kollegene på Folkehelseinstituttet har Camilla Stoltenberg brukt alle sine våkne timer på å finne ut hvordan koronaviruset kunne stanses, uten samtidig å ta knekken på befolkningens mentale helse, barn og unges utvikling og økonomien til små og store arbeidsplasser.

Året som aldri tok slutt

Folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg i samtale med forfatter Lilla Sølhusvik.

• Onsdag 17. november
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage