Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Charlotte Myrbråten last modified 2017-01-25T11:10:52+00:00
Treberg er en trio fra Bergen som spiller originalskrevet musikk som er krydret med hver musikers særegne utrykk. Musikken er basert på selvskrevne komposisjoner med et melodisk, spontant og lekent utrykk.
Lørdag 4. februar 20:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Kontakt

97 75 01 06

Treberg er en trio fra Bergen som spiller originalskrevet musikk som er krydret med hver musikers særegne utrykk. Musikken er basert på selvskrevne komposisjoner med et melodisk, spontant og lekent utrykk. Trioformatet fører med seg en rekke muligheter som åpner opp for et sammensveiset samspill. Dette er et band med mennesker som klaffer godt sammen og som har det gøy når de spiller.

Høsten 2016 startet trioen opp for første gang. Medlemmene stammer fra Skien, Porsgrunn, og Molde, og møttes på Jazzlinjen ved Griegakademiet i Bergen. Trioen ble dannet på grunnlag av felles referanser og en visjon og lidenskap for åpen og leken musikk, med et melodisk og sammensveiset preg. Treberg har i 2016 spilt konserter i Bergensområdet, og vender nå ansiktet mot et større publikum. I 2016 spilte Treberg inn demoen «Tre Fire Fem, Kniven Frem», som kan høres på soundcloud.

https://soundcloud.com/treberg