Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Pia Møller Johansen last modified 2017-02-20T07:39:37+00:00
I en serie av lyttekvelder vil biblioteket slå et slag for den gode lytteopplevelsen. Vi inviterer profilerte musikere til å snakke om et album de selv har laget. Etterpå spilles albumet i sin helhet.
Onsdag 22. mars 19:00
Hovedbiblioteket, Noterom

I kveld hører vi Øystein Braut fortelle om Electric Eyes debutalbum Pick-up, Lift-off, Space, Time. Platen kom ut i 2013, og siden den gang har bandet etablert seg som et av de fremste i Norges psychrockunivers. De turnerer i både innland og utland, hele året rundt, og har platekontrakt i flere land. Ordene sfærisk, suggererende, bluesinspirert, dronelagt, flytende, rytmisk og eksperimentell er blant dem en kan bruke for å beskrive det psykedeliske krautrockbandets klang, men hva kommer Øystein Braut til å trekke frem når han inviterer oss inn i Electric Eyes lydlandskap? Bli med på Luksus-lyttekveld og få nærmere kjennskap til musikken, og selvfølgelig også anledning til å lene deg tilbake og lytte!

Electric Eye består av Øystein Braut, Njål Clementsen, Anders Bjelland og Øyvind Hegg-Lunde. Gruppa slapp sitt andre album, Different sun, i 2016.

For konsertopptak, musikkvideoer og lignende, sjekk ut bandets YouTube-kanal.

Lyttekvelden vil foregå i Noterommet og det er gratis inngang.