Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Arild Ness last modified 2017-02-06T13:12:03+00:00
Naturlig onsdag er en sosial og faglig møteplass som arrangeres av Naturvernforbundet Hordaland første onsdag hver måned i Amalies Hage på Bergen Offentlige Bibliotek.
Onsdag 3. mai 19:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Hva gjør egentlig naturen for oss? Hvordan kan vi lære av den? Og hva er vel mer naturlig enn å bli med Naturvernforbundet Hordaland på en lærerik kveld i den lune caféen Amalies Hage på Biblioteket en vårkveld i mai, for å feire og bli bedre kjent med det som blomstrer og surrer utenfor?

Mistet vi i dag myrenes og skogenes ufattelige kapasitet for karbonlagring, ville Parisavtalens mål om en klode som ikke er mer enn 1,5 grader varmere i utgangen av århundre, virke som en fjern drøm. Hvem vet hvordan skotsk whisky ville smakt om det ikke var for den fabelaktige vannrensende elvemuslingen, som hver og én kan filtrere inntil 50 liter vann i døgnet? Alt dette er verdt å ta vare på.

Gjennom omtrent 3,8 milliarder år har arter og økosystemer i naturen utviklet løsninger for best å tilpasse seg sine omgivelser. Denne nitidige prosessen med forskning og utvikling, har gitt opphav til en del briljante løsninger, som mennesket gradvis griper i større grad. Bli med på Naturlig onsdag, når Naturvernforbundet Hordaland sin faggruppe for naturmangfold spør: Hva gjør naturen for oss? På hvilke måter gjør den det? Hvordan kan mennesket lære av naturens problemløsning?

Følg med for annonsering av program og innledere.

#naturligonsdag

DIREKTE STREAMING: bit.ly/NaturligOnsdagStream

Les mer om møtet: bit.ly/NaturligOnsdag03052017

-------------------------------------------------------------------------------

OM NATURLIG ONSDAG - bit.ly/naturligonsdag
Naturlig onsdag er en sosial og faglig møteplass som arrangeres av Naturvernforbundet Hordaland første onsdag hver måned i Amalies Hage på Bergen Offentlige Bibliotek. Arrangementet er gratis for medlemmer av Naturvernforbundet og Natur og ungdom. Andre kan velge om de vil bli medlemmer i døra eller betale 50 kr.

Nå har du også mulighet til å betale med appen SPING på Naturlig onsdag. Du kan kjøpe inngangsbillett, medlemskap eller støtte prosjektene våre. Last ned app til iphone: http://apple.co/2gY4eZS eller android: http://bit.ly/2gO5L0v.


VIL DU VITE MER?
- Bli medlem! http://naturvernforbundet.no/medlem/
- Les mer og bli med i en faggruppe: bit.ly/aktiv-1914
- Bli invitert til arrangementer: http://bit.ly/det_skjer-1914
- Få vårt nyhetsbrev: http://bit.ly/nyhetsbrev-1914
- Spørsmål? hordaland@naturvernforbundet.no / 55300660
- Lik Naturvernforbundet Hordaland for å holde deg oppdatert.