av Hanne Sæverås sist endret 2022-10-12T08:46:40+01:00
Denne dokumentaren følger New York Public Library og New Yorkere som hyller det, fra Patti Smith til Richard Dawkins, Elvis Costello og Ta-Nehisi Coates.
Mandag 17. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Vi presenterer en veldig spesiell filmvisning - Bergen bibliotek viser Ex Libris: The New York Public Library, en film om hvordan en viktig kulturell instutisjon tilpasser seg en verden i endring ved å både opprettholde sine tradisjonelle formål, og former seg etter den digitale revolusjonen.

Visningen av Ex Libris er en ekstra spesiell utgave av mandagsfilmen - hver mandag på klokken 18.00 i auditoriet på Hovedbiblioteket vises kvalitetsfilm for voksne. Vi viser nye filmer, klassikere og perler i ulike sjangre.

Bibliotek på film. Ex Libris: The New York Public Library

• Mandag 17. oktober